• Trustpilot-reviews
  • Pro-vegan
  • Cruelty free
  • Eco friendly
  • Betaal achteraf met Afterpay

Algemene voorwaarden

Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, Beautyscape (Cosmetist) (met KvK-nummer: 67143350), met u sluiten. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact te zoeken via info@beautyscape.nl of per post: Malvert 2402, 6538 AP te Nijmegen.

U kunt ons ook bereiken via Instagram: https://www.instagram.com/beautyscape.nl/. Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. U stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn. 

Wij verzorgen gepersonaliseerde cosmetica collecties. Consumenten laten hun gegevens achter, die wij gebruiken om verzendbevestigingen te versturen, en om hun collectie op maat samen te stellen. Wij gebruiken de gegevens niet voor andere doeleinden dan waarvoor expliciet toestemming is gegeven. 

Artikel 1 – Producten en Werkwijze

Wij verkopen cosmetica van het merk Inglot. Alle producten zoals afgebeeld op deze website zijn de authentieke producten. De producten op onze website zijn absoluut GEEN imitaties of kopieën. We hebben geen juridische relatie met de merken afgebeeld op onze website.

Artikel 2 – Registratie

Het is mogelijk om u te registreren om een product te bestellen. U moet hiervoor uw persoonlijke gegevens aan ons verstrekken. Deze persoonlijke gegevens dient u naar waarheid in te vullen en deze dienen actueel te zijn. Wij beschermen uw persoonlijke gegevens goed. Gebruik een sterk wachtwoord voor uw account en geef uw wachtwoord nooit aan anderen. U bent zelf verantwoordelijk voor eventueel misbruik van uw account (bijvoorbeeld: als een ander met uw wachtwoord een bestelling bij ons plaatst).

Artikel 3 – Betalingen

De (totale) prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. U betaalt via onze online betaalservice; Mollie verzorgt deze betaalservice. 
Wij vergoeden de verzendkosten.

Artikel 4 – Leveringen

Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. PostNL verzorgt de distributie. Wij doen ons best om de bestelling binnen vijf werkdagen dagen te leveren. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan schriftelijk op de hoogte. We garanderen dat u de bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten.

Artikel 5 – Retour

U mag het product altijd binnen 30 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kunt u doen met het retourformulier of door een e-mail te sturen naar info@beautyscape.nl. Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug en betalen wij de kosten van de terugzending (het product dient per brievenbuspost te worden geretourneerd). Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. 

Artikel 6 – Aansprakelijkheid

Wij van Beautyscape of Cosmetist zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Uw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

Artikel 7 – Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto’s, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende, in de meeste gevallen Inglot Benelux B.V.). Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

Artikel 8 – Klachtenregeling

Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar info@beautyscape.nl. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen. Als het langer dan een week duurt om de klacht af te wikkelen, ontvangt u in ieder geval de bevestiging van uw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.