• Trustpilot-reviews
  • Pro-vegan
  • Cruelty free
  • Eco friendly
  • Betaal achteraf met Afterpay
Cruelty Free

Cruelty Free

Wat bedoelen we met cruelty-free?

Wanneer een product als vegan wordt bestempeld, beschrijft dit de ingrediënten, niet het productieproces. Als een merk niet op dieren wordt getest, betekent dit dat het ‘dierproefvrij’ is, aldus cruelty-free (diervriendelijk)

Beautyscape is zowel vegan als cruelty-free en dus 100% vegan en 100% dierproef en dierenleed vrij! Naast dat er geen dierlijke ingrediënten in onze cosmetica zit gebruiken wij ook geen merken die testen op dieren.

‘Because compassion is beautiful!’

FAQ

Elke collectie is uniek en wordt persoonlijk voor jouw samengesteld binnen 2 werkdagen. Binnen 3 werkdagen gaat jouw unieke collectie met de post! Dit betekend dat je het pakketje (zonder vertraging) met maximaal 5 dagen in huis hebt! Uiteraard kun je aan de hand van jouw persoonlijke track&trace code het pakketje en de status hiervan volgen.
Wanneer je na een succesvolle betaling geen bevestiging hebt ontvangen, check dan je spambox. De kans is groot dat de bevestigingsmail in je spambox is beland! Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact met ons op, we zullen kijken of het emailadres juist geschreven is en/of overeenkomt en de mail nogmaals aan je versturen. Om jouw order sneller te vinden zou het ons helpen om het ordernummer (aangegeven bij de betaaldetails) te vermelden.
We bieden vervangende producten aan bij beschadigde of vermiste bezorgingen. Neem binnen 5 werkdagen na levering contact met ons op en wij helpen je zo spoedig mogelijk.
Als je een klacht hebt of niet tevreden bent zouden wij het fijn vinden als je dit ons laat weten. Je kunt onze klantenservice mailen, wij streven om jouw klacht binnen 2 werkdagen behandelen/onderzoeken en een passende oplossing bieden.
Heb je een vraag over onze producten, je bestelling, onze webshop of iets anders? Laat het ons weten! Mail: info@beautyscape.nl of whatsapp: +31 (0)6 112 407 40. We proberen je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden!