• Trustpilot-reviews
  • Pro-vegan
  • Cruelty free
  • Eco friendly
  • Betaal achteraf met Afterpay
Pro Vegan

Pro Vegan

Waarom is Beautyscape 100% vegan?

Wij vinden diergelijke ingrediënten in make-up kortgezegd overbodig, ouderwets en onnodig. Vegan make-up, wat is het eigenlijk? Wat maakt make-up vegan?

Voor vegan producten zijn geen dieren gedood of gebruikt. De producten bevatten daarnaast geen dierlijke ingrediënten, ook niet van nog levende dieren of dieren die ‘diervriendelijk’ verzorgd worden. Zo weet je zeker dat er geen dierenleed is geweest bij het ontwikkelen van je vegan make-up of verzorging.

Voordelen vegan make-up:

Vegan make-up bevat natuurlijke ingrediënten die met je huid werken en niet ertegen. Hierdoor is het ideaal voor mensen met een gevoelige huid of irriterende huidaandoeningen, zoals rosacea of acne.

Vegan make-up is een betere keuze voor het milieu. Wanneer je, je make-up aanbrengt, kun je gerust zijn, wetende dat je jouw steentje bijdraagt om het milieu en het dierenwelzijn te ondersteunen.

Veel vegan make-up producten zis ook glutenvrij, wat een enorm voordeel is voor mensen die lijden aan coeliakie en andere inflammatoire huidaandoeningen.

Het is recyclebaar en biologische afbreekbaar vaak gaat vegan hand in hand met niet-giftige verpakkingen. Door een vegan cosmetica te kiezen streef je naar een duurzamere levensstijl!

Wij werken hoofdzakelijke met INGLOT cosmetics, een groot gedeelte van het cosmetica assortiment van INGLOT is al Vegan de producten die wij in onze collecties samenstellen zijn altijd Vegan.

FAQ

Elke collectie is uniek en wordt persoonlijk voor jouw samengesteld binnen 2 werkdagen. Binnen 3 werkdagen gaat jouw unieke collectie met de post! Dit betekend dat je het pakketje (zonder vertraging) met maximaal 5 dagen in huis hebt! Uiteraard kun je aan de hand van jouw persoonlijke track&trace code het pakketje en de status hiervan volgen.
Wanneer je na een succesvolle betaling geen bevestiging hebt ontvangen, check dan je spambox. De kans is groot dat de bevestigingsmail in je spambox is beland! Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact met ons op, we zullen kijken of het emailadres juist geschreven is en/of overeenkomt en de mail nogmaals aan je versturen. Om jouw order sneller te vinden zou het ons helpen om het ordernummer (aangegeven bij de betaaldetails) te vermelden.
We bieden vervangende producten aan bij beschadigde of vermiste bezorgingen. Neem binnen 5 werkdagen na levering contact met ons op en wij helpen je zo spoedig mogelijk.
Als je een klacht hebt of niet tevreden bent zouden wij het fijn vinden als je dit ons laat weten. Je kunt onze klantenservice mailen, wij streven om jouw klacht binnen 2 werkdagen behandelen/onderzoeken en een passende oplossing bieden.
Heb je een vraag over onze producten, je bestelling, onze webshop of iets anders? Laat het ons weten! Mail: info@beautyscape.nl of whatsapp: +31 (0)6 112 407 40. We proberen je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden!