• Trustpilot-reviews
  • Pro-vegan
  • Cruelty free
  • Eco friendly
  • Betaal achteraf met Afterpay

‘Beautyscape is ontstaan vanuit pure passie voor make-up en
uiterlijke verzorging’

Onze visie is dat make-up persoonlijk is, of zou móeten zijn!

Make-up is net als kleding, een style. Je make-up hoort aan te sluiten bij
jouw eigen smaak, wensen en karakter. Los van deze aspecten moet make-up net als kleding bij jouw uiterlijke kenmerken passen.

Overal kun je make-up tips vinden en make-up video’s, helaas zijn deze heel algemeen. Vaak kom je er later achter dat de look die je zo mooi vind misschien helemaal niet past bij jou oog of gezichtsvorm.

Hoe zoek je naar de juiste make-up producten of tips, als je zelf niet zeker weet wat jou het mooiste staat?

Advies op maat

Aan de hand van een persoonlijke vragenlijst zoeken wij uit welke producten het best passen bij jouw huidtype, haar en oogkleur, oogstand, gezichtsvorm, fijnere lijntjes, droge huid of grovere poriën uiteraard willen wij ook te weten komen waar jij tegen aan loopt of goed advies over kan gebruiken.

Jij bepaalt voor welke collectie je kiest, waar jij behoefte aan hebt

Er zijn verschillende collecties waar je uit kunt kiezen, of je nu enkel tips voor een goede natuurlijke basis wilt, oogmake-up of een prachtige glamourlook. Wij hebben aan alle make-up types gedacht.

Het is onze missie om jou te helpen bij het vinden van de juiste routine
en producten!

Wie zijn wij?

lucienne van der hoeven
Luciënne

'Over smaak valt niet te twisten'. Het is voor mij altijd van groot belang geweest om te luisteren naar wie iemand is, wat zijn jouw wensen, waar loop je tegen aan? Maar hoe weet je nu wat jou het beste staat? Veel mensen weten wel waar ze naar op zoek zijn of wat ze willen uitstralen maar in het doolhof aan make-up soorten is het een hele zoektocht om uit te vinden hoe je dit kan bereiken.

Na twee jaar ervaring als verkoopmedewerker in een make-up brandstore, en vier jaar ervaring als visagist vanuit eigen beautysalon merkte ik dat advies op maat zo gewenst is. Tijdens de covid lockdown is Beautyscape ontstaan, een nieuw online beauty concept waar je advies op maat kan krijgen; online op afstand.

Daarom hebben wij Beautyscape opgericht, zodat je het zoeken aan ons over kunt laten.

luuk arends
Luuk

Op wat baardverf na heb ik mij nog nooit bezig gehouden met de wereld van cosmetica. Maar na een goed (en vooral lang) gesprek met Luciënne werd ik direct enthousiast over het idee 'Beautyscape'. Een platform waar je gemakkelijk een cosmetica collectie op maat kunt bestellen.

Ik verzorg de website en alle technische zaken voor Beautyscape. Ik zorg ervoor dat jouw bestelling netjes binnenkomt in het systeem en dat Luciënne direct kan starten met het samenstellen van jouw collectie.